12/2 (ΑΝΔΡΩΝ) ΦΟΒ - ΒΑΟΛ :72 – 73

Την ήττα με 72-73 γνώρισε η ομάδα μας από την αντίστοιχη του ΒΑΟΛ στο κατάμεστο από κόσμο Βούρειο. Την ομάδα μας σαφώς και την αδικεί το τελικό αποτέλεσμα καθώς στο γήπεδο στάθηκε καλυτέρα από τον αντίπαλό της παίζοντας εκπληκτική άμυνα στοχεύοντας να δυσκολέψει την βραδιά σε συγκεκριμένους παίκτες. Από το πρώτο λεπτό βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και στο πεντάλεπτο προηγούμασταν με 7 πόντους (15-08), εκεί η ομάδα του ΒΑΟΛ αφυπνίστηκε και βρήκε το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 19-18 υπερ. του ΦΟΒ. Με την ομάδα του ΦΟΒ να φορτώνετε από το 1ο δεκάλεπτο συνεχώς με φάουλ από τους διαιτητές και με τον αντίπαλο να πιέζει συνεχώς στην άμυνα κάνοντας εξόφθαλμα φάουλ χωρίς να σφυρίζονται κυρίως στον ΚΙΡΚΙΝΕΖΗ, προκλήθηκε εκνευρισμός στην ομάδα με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη στην επίθεση και ο αντίπαλος να το εκμεταλλευτεί και να τον φέρει να προηγείται στο ημίχρονο με 34-41. Η ομάδα ηρεμώντας στο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά και ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της τρέχοντας ένα 20-11 στο 3 δεκάλεπτό την βρήκε στο τέλος αυτού μπροστά με 2 πόντους 54-52. Στην τελευταία περίοδο επίσης ξεκινήσαμε δυνατά κάνοντας ένα 4-0 αλλά εν συνέχεια η ζώνη του ΒΑΟΛ δυσκόλεψε την ομάδα μας, αλλά η άμυνα μας κράτησε μπροστά μέχρι τα τελευταία λεπτά οπού εκεί δυο τριποντά του ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ έφεραν τον αντίπαλο να συμβαδίζει στο σκορ με τον ΛΕΓΑΤΟ να σουτάρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τα 9 μετρά και να αστοχεί με τον φωτεινο πίνακα να δείχνει το τελικό σκορ 60-60. Στην παράταση η ομάδα του ΒΑΟΛ παρατάχτηκε με 7 παίκτες μια και οι δυο διαιτητές (ΦΛΩΡΑΔΗΣ – ΚΗΠΩΣΗΣ) από το πρώτο λεπτό σφύριζαν όλες τις φάσεις υπερ του ΒΑΟΛ αρχικά δίνοντας 2 σετ βολών σε ανύπαρκτά εντελώς φάουλ, εν συνέχεια και 3 λεπτά πριν τελειώσει το ντέρμπι διείσδυση του ΛΕΓΑΤΟΥ και εξόφθαλμο φάουλ πάνω του, χρεώθηκε για διαμαρτυρία τεχνική ποινή και αποβολή μιας και ήταν το 5ο φάουλ στην ιδιά φάση ο ΠΑΤΕΛΙΔΑΣ παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ βάζει καλάθι και φάουλ με την φάση να μην υπάρχει για του διαιτητές Η κορυφαία φάση του αγώνα ήταν τα τελευταία δευτερόλεπτα με φάουλ πάνω στον ΚΑΡΥΔΑ πίσω από το κέντρο και με τον παίκτη μας να σουτάρει να του δίνουν 2 αντί 3 βολές. Στην παράταση λοιπόν κρίθηκε το παιχνίδι με τους παίκτες μας να μην μπορούν να κερδίσουν τους αρνητικούς πρωταγωνιστές ΦΛΩΡΑΔΗ – ΚΗΠΩΣΗ οι οποίοι απορήσαμε από την Παρασκευή για ποιον λόγο να σφυρίζουν ένα τέτοιο ντέρμπι μην έχοντας την ανάλογη εμπειρία. Στα θετικά του ντέρμπι η άψογη συμπεριφορά των 24 αθλητών εντός του παρκέ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το χιώτικο μπάσκετ που έφερε στο γήπεδο πλήθος κόσμου. Από την ομάδα μας ξεχώρισαν ο μαχητής ΠΑΤΕΛΙΔΑΣ με 21 πόντους, ΛΕΓΑΤΟΣ με 18(3) και ΚΑΡΥΔΑΣ 18(1).

Δεκάλεπτα: 19-18, 34-41, 54-52, 60-60, 72-73.

ΦΟΒ(Αμέντας - Καράπουρνος) Κιρκινέζης 2, Ψαρρός 3, Καρύτης, Λεγάτος 18(3), Πατελίδας 21, Φραγκομίχαλος, Γιαννακός 7, Παππάς, Καρύδας 18(1), Αργυρούδης 3(1), Στεφάνου, Καραβοκυράκης.

ΒΑΟΛ (Βούλικας - Συμιακάκης) Ανδρουλάκης 11, Λύτρας, Τσιριγώτης, Σουλίκας 23, Κέλογλου 3, Ναλμπάντης, Χατζηλάμπρου 14(2), Καλαμάρης, Νακόπουλος 2, Τροβάς 10, Μιχαλιός, Κωνσταντινάκος 10.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr