23/03 (NEANΙΔΩΝ) ΦΟΒ - ΒΑΟΛ 40-51

Τμήμα Νεανίδων 2015-2016

Με ήττα τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος Νεανίδων του ΦΟΒ με σκορ 40-51 απο τον ΒΑΟΛ νωρις το απόγευμα στο Βούρειο. Μετά απο 6 χρόνια απο την αναγέννηση του τμήματος μπάσκετ του ΦΟΒ, η ομάδα μας συμμετείχε για 1η φορά στο πρωτάθλημα Νεανίδων κάνοντας εξαιρετικές εμφνανίσεις και έχοντας μόνο 1 νεάνιδα στην σύνθεση της. (τα υπόλοιπα κορίτσια είναι κορασίδες, παγκορασίδες κτλ). Στα του παιχνιδιού για ακόμα ένα παιχνίδι, απέδειξαν τα κορίτσια μας πόσο δουλεμένες είναι... Παρουσιάζοντας εξαιρετική εμφάνιση απο το 1ο λεπτό μέχρι το τέλος δημιουργώντας όμορφες φάσεις  και βγάζοντας καλές άμυνες. Έτσι φτάσαμε πολύ κοντά στο σκορ κυρίως στο 3ο δεκ. Στο τέλος όμως η απειρία των κοριτσίων απο αυτη την κατηγορία επέβαλε στην αντίπαλη ομάδα να προηγηθεί και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Απο την ομάδα μας ξεχώρισε η "μικρή" αλλα "θαυματουργή" παίχτρια Μ. Μπατή 21(3)  όπως και οι υπόλοιπες προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το τμήμα αυτό σαν Διοίκηση το χαρακτηρίζουμε ως διαφήμιση της Ακαδημίας και των αγωνιστικών τμημάτων στα γυναικεία τμήματα, διοτι όλα τα κορίτσια προέρχονται απο τα πρώτα βήματα του ΦΟΒ, αποδεικνύοντας οτι παρα τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ολα αυτα χρόνια καταφεραν να είναι άκρως ανταγωνιστικές απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες.  Φυσικά το παιχνίδι είχε και έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα.... Καθώς ήταν το τελευταίο ματς της Αθηνάς Κωνσταντίνοβα 8π. ως νεάνιδα και αποχαιρετά με τον καλύτερο τρόπο τα τμήματα ακαδημιών  και συνεχίζει όπου διαπρέπει ήδη στο γυναικείο τμήμα.  Το τμήμα μπάσκετ του ΦΟΒ ευχαριστεί θερμά όσα πρόσφερε και θα προσφέρει η Αθηνά στην ομάδα, όντας παρούσα σε καθε προπονηση, αγώνα της ομάδα μας, δείχνοντας ότι μέσα απο την σκληρή δουλεία, την αγάπη για την ομάδα και το άριστο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί μπορεί το μπάσκετ να είναι ένας τρόπος ζωής...και ο ΦΟΒ καθοδηγητής σ'αυτό.

Δεκάλεπτα: 08-10, 15-26, 25-35, 40-51.


ΦΟΒροντάδου (Μ.Κατσάλα) Οικονόμου 5, Ζαννίκου 2, Α. Μαθιούδη, Κωνσταντίνοβα 8, Μπατή 21(1), Μ. Μαθιούδη, Ντανάι 4, Κυπριάδη, Τρικύλα

ΒΑΟΛ (Μ.Χατζηλάμπρου) Α. Βούλγαρη, Κώττη 7(1), Μουτάφη 6, Χαλιορή 2, Τσίμηλα 13(2), Καμαράδου 8(2), Φόρου 2, Νεαμονίτη, Μυλωναδάκη 13, Καραμανή, Β. Βούλγαρη, Ντατσοπούλου.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr