(ΑΝΔΡΩΝ /ΤΕΛ) ΦΟΒ - ΟΜΗΡΟΣ 75-64

Άλλη μια νίκη μένει για να στεφθεί Πρωταθλητής Χίου 2018 ο ΦΟΒ καθως πριν λίγο έκανε το 3-0 στις νίκες, επι του Ομήρου Καλλιμασιάς στο κατάμεστο Βούρειο. Οι παίκτες του Κ. Αμέντα μπαίνοντας με ψυχή και θέληση πήραν το ροζ φύλλο αγώνα από το 1ο λεπτό έχοντας προβάδισμα στο σκορ για όλη την διάρκεια του αγώνα. Άμυνα, άμυνα άμυνα…. Πιστά ακολούθησαν την εντολή αυτή και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην φιλοξενούμενη ομάδα, δίνοντας μας ρυθμό στην επίθεση είτε από τα 6,75μ είτε από Post παιχνίδι και με όμορφες συνεργασίες φτάσαμε το σκορ στο +15. Στην επανάληψη λίγο με την κούραση του 1ου ημίχρονου ήρθε και η ανάλογη εικόνα όπου ο Όμηρος μείωσε αλλά το καθαρό μυαλό και η ψυχραιμία των παικτών μας απέναντι στο αρκετά… σκληρό παιχνίδι των αντίπαλών έφερε την πιο σημαντική νίκη. Από την ομάδα μας ξεχώρισαν ο γιγαντιαίος του Β. Αιγαίου παίζοντας με 1 πόδι… Σ. Μυτιληνού 19(2), Ο Air Stah-όπουλος 13(2) και ο απανταχού παρόν αρχηγός Σ. Λεγάτος 14(1). Φυσικά οι ψηλοί μας παίρνοντας αμέτρητα ριμπάουντς Γ. Πατελίδας 9, Π. Γιαννακός Α. Καραβακυράκης 4. Άμυνα coast2coast και από τον Ν. Κιρκινέζη 3 «πνίγοντας» ασφυκτικά όποιον  μάρκαρε βάζοντας και εκείνος το λιθαράκι της επιτυχίας.  Το επόμενο Σάββατο 19/5 στα Καμπόχωρα θα διεξαχθεί ο 2ο τελικός και με νίκη ο ΦΟΒ θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.. Ως τότε μόνο συγκέντρωση υπομονή και επιμονή…  Όπως είναι λογικό θα υπάρξει και η ανάλογη «εκστρατεία» των Βρονταδούσων αθλητών, μελών και φίλων της ομάδας μας,  οι οποίοι θα γεμίσουν το Κλειστό των Καμποχώρων για να στηρίξουν με κάθε τρόπο τα παιδιά μας ώστε  να γράψουν με χρυσά γράμματα τα όνομα τους στην 94χρονη Ιστορία του ΦΟΒ…

Δεκαλεπτα : 22-12, 20-17, 11-14, 22-21

ΦΟΒ Χίου  (ΑΜΕΝΤΑΣ - ΚΑΡΆΠΟΥΡΝΟΣ ): Κιρκινεζης 3, Κάκαρης 3(1), Πνευματικουδης, Λεγάτος 14(1), Πατελίδας 9, Προσελεντης 2, Γιαννάκος 9, Λεωδης, Σταθόπουλος 13(2), Κοκκινάκης, Μυτιληνου 19(2), Καραβοκυρακης 4.

 

ΟΜΗΡΟΣ  (ΜΠΟΛΙΑΣ): Ζυγουρας, Μόσχουρης, Λαμπρινουδης 6, Σιδέρης, Φεγγουδακης 4, Κουιμτζης 4, Μακριδης 3, Αλεξάκης 5(1), Χατζηλαμπρου 27(4), Φουντουλακος 3(1), Μενδωνης 6, Μιχαλιός 6.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr