(ΕΦΗΒΩΝ) ΦΟΒ - ΚΟΦΙΝΑΣ 59-27

Εύκολο απόγευμα για το τμήμα εφηβων μάς στο Βουρειο αφού επικράτησε της και αξιομαχης  ομάδας του Κοφινα με 59-27. Σε ένα παιχνίδι το οποίο τελείωσε σε λιγοτερο από μια ώρα  ή ομαδα μπήκε  δυνατά στα πρώτα 5 λεπτα παίζοντας γρήγορο και όμορφο μπάσκετ. Εν συνεχεία για λίγο οι μηχανές έσβησαν δίνοντας το δικαίωμα στην  ομάδα του Κοφινα να μείωση το σκορ και να τελειώσει το δεκάλεπτο με 14-8. Εν συνεχεία η ομάδα αφυπνιστηκε δίνοντας το δικαίωμα στον  Coach ΑΜΕΝΤΑ να μοιρασει τον χρόνο σε όλα τα παιδιά και να επικρατήσουμε εύκολα στα υπόλοιπα δεκαλεπτα. Πλέον επικεντρωνομαστε στον αγώνα την Τρίτης με τους Ιωνες αφού σε περίπτωση νίκης εξασφαλίσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ομορφο θέαμα που πρόσφεραν.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-8, 16-07, 18-04, 11-08.

ΦΟΒ (ΑΜΕΝΤΑΣ): ΚΙΡΚΙΝΕΖΗΣ 32(1), ΚΑΡΥΤΗΣ Φ , ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 5, ΤΣΕΣΜΕΛΟΓΛΟΥ 2, ΣΤΕΊΡΟΣ, ΑΧΛΑΔΙΤΗΣ 2, ΦΡΆΓΚΟΜΙΧΑΛΟΣ 4, ΚΑΡΎΤΗΣ Κ 2, ΖΑΡΚΆΔΗΣ 4, ΓΑΝΙΑΡΗΣ, ΛΥΜΠΕΡΗΣ 6,  ΛΕΩΔΗΣ Ν 2.


ΚΟΦΙΝΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ) :ΞΥΝΤΑΡΗΣ, ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΑΣ, ΚΟΥΝΈΛΗΣ, ΑΛΓΚΕΡΤ 3(1),ΚΑΡΑΒΑΣ 9(1),ΝΤΑΝΙΕΛ 1, ΜΕΣΤΟΥΣΗΣ 14, ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΓΕΜΕΛΟΣ.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr