(ΕΦΗΒΩΝ) ΦΟΒ - ΒΑΟΛ 65-57

 

Τεράστια νίκη πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο Βουρειο το εφηβικό μας τμήμα απέναντι στην αντίστοιχη  ομάδα του ΒΑΟΛ  στην αυλαια του Α΄γύρου της αντιστοιχης κατηγορίας. Η ομάδα μας μπήκε από το πρώτο δεκάλεπτο δυνατά και " τρέχοντας" τον αντίπαλο πήρε κεφάλι 8 πόντων με ωραίες συνεργασίες. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η πίεση του ΒΑΟΛ απέδωσε καρπούς αφού το  λάθη των παικτών μας επετρεψαν του αντιπάλου μας που ανέβασε την απόδοση του να ανακάμψει φθάνοντας  στο ημίχρονο με σκορ 34-34 και φορτωμένοι με 3 και 4 φάουλ οι Παιδουσης και Λεωδης αντίστοιχα. Στο 3 δεκάλεπτο παίζοντας έξυπνα κυρίως στην άμυνα για να μην φορτωθουμε με άλλα φάουλ και ψυχωμενα καταφέραμε να τελειώσουμε το δεκάλεπτο χάνοντας με 46-48. Στο 4 δεκαλεπτο έγινε η ολική ανατροπή αφού οι 3 συνεχόμενα χρόνια πρωταθλητές Χίου έπαιξαν και για τον Λεωδη που βγήκε νωρίς έξω με 5 φάουλ!!  και κατάφεραν μια τεράστια επικράτηση απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΒΑΟΛ δειχνόντας  για  μια φορα οτι ολα αυτα τα χρονια εχουμε το μεταλλο και την ψυχή του πρωταθλητή. Έτσι  βάλαμε στο πρωτάθλημα φωτιά αφού η ομάδα μας μαζί με τους Ίωνες βρίσκεται στην 1 θέση με τον ΒΑΟΛ και την ΕΝΩΣΗ να ακολουθουν.  Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.
Δεκαλεπτα : 17-09, 17-25, 14-16, 17-07
ΦΟΒ: (Αμεντας) Στειρος 7, Μαρης, Παιδουσης 14(3), Κολλιαρος 3, Λεωδης 15, Βλαττας 13(1), Καρυτης 5, Ζαρκαδης, Κοκκινακης 8, Μπουλας
ΒΑΟΛ: (Καλαμαρης) Συριωδης, Μαμουνης 2, Λίνας, Αγγελής 9(3), Σερεπας 16(2), Πουλος 14, Τσουκαρης, Βουλικας 2, Αντωνακακης, Χριστοβασιλης 10, Χανδρελλης 4, Τσαγρης.

 


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr