ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ....

Το τριήμερο 16 εως 18 Ιουνίου οι πρωταθλήτριες Χίου, παγκορασίδες του ΦΟΒ ταξίδεψαν στην Αθήνα και έδωσαν τρείς δυνατούς  φιλικούς αγώνες με Α.Ο.Τρίτων Αθηνών, Κρόνο ΑΓ.Δημητρίου και Ακαδημία 2008 Ηλιούπολης. Τα κορίτσια μάζεψαν πολλές εμπειρίες απο τους αγώνες και έδειξαν θετικα στοιχεία για το μέλλον ,απολογισμός ηταν μια νίκη και δύο ήττες.

Στον 1ο αγώνα ο ΦΟΒ κέρδισε τον Α.Ο.Τρίτων Αθηνών με 32-55 στο γήπεδο των Σεπολίων που προπονητής της ομάδας ήταν ο Σπύρος Θεοδώρου παλιός παίχτης του ΒΑΟΛ. Στην συνέχεια φωτογραφήθηκαν στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα του μπασκετικα βήματα ο Γιάννης Αντεντοκουμπο!!! Εξαιρετική εμφάνιση στον 2ο αγώνα για τα κορίτσια του ΦΟΒ απέναντι στον Πρωταθλητή ΕΣΚΑΝΑ που έχει 2 αθλήτριες στην Εθνική ομάδα Παγκορασίδων, ηττήθηκαν με 45-30 στο Κλειστό Αγ.Δημητρίου. Στον τελευταίο αγώνα στο Κλειστό της Ηλιούπολης τα κορίτσια της Μ. Κατσάλα το πάλεψαν αλλα ο ελαφρύς τραυματισμός της Μ. Μπατή στέρησε την νίκη αφου έχασαν με 54-42 απο την Ακαδημία 2008 Ηλιούπολης. Το Δ.Σ του ΦΟΒ , προπονητές ,προπονητικό team ,έφοροι και παίχτριες Ευχαριστούνε τις Διοικήσεις των ομάδων για την άριστη φιλοξενία!

Τέλος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση της αθλήτριας Μαρίας Δάνδουλα (γεν.2006) απο τον ΝΟΘ η οποια θα στελεχώσει το τμήμα απο την ερχόμενη σεζόν. Η Μαρία έπαιξε στους αγώνες στην Αθήνα και μαζι με τα υπόλοιπα κορίτσια άφησε τις καλύτερες προσδοκίες για το μέλλον. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα της ομάδα και να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί. Ο ΦΟΒ δυναμώνει όλα του τα τμήματα απο Ανδρικά μέχρι Γυναικεία και τμήματα υπόδομής δείχνοντας οτι το ταβάνι δεν έχει έρθει ακόμα....


3

*Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όμορφες στιγμές απο την αποστολή όπως και δηλώσεις των κοριτσιών!


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr