FOV IS LIVE !!!!

afisa.jpg

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν απο τον 1ο εντός έδρας αγώνα του σωματείου μας. Λόγω  του covid-19 το κράτος εκτός της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τους αθλούμενους, επέβαλλε και την απουσία των θεατών-φιλάθλων, από τους αγώνες όλων των ομάδων.

Το Σωματείο   έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη και την διάδοση του basketball, θέλοντας να δώσει την χαρά και την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της Χίου, να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, ανακοινώνει ότι: για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 οι εντός έδρας  αγώνες θα μεταδίδονται   διαδικτυακά από  το κανάλι μας στο YouTube  αρχή  γενομένης από  αυτή την  Κυριακή 25/10/2020, με αντίπαλο την ομάδα του Α. Ο Πικέρμιου.

Ο σχεδιασμός αρχικά προέβλεπε μετάδοση ΧΩΡΙΣ περιγραφή και σχολιασμό από εκφωνητή, πλην όμως ο coach του Γυναικείου τμήματος ΜΠΟΛΙΑΣ Δημήτριος με τον βοηθό του ΜΑΚΚΑ Κων.νο μας εξέπληξαν αφού εξέφρασαν την επιθυμία να  αναλάβουν τελικά από κοινού την μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων προς έκπληξη μας. Τους ευχαριστούμε και αναμένουμε λοιπόν την Κυριακή με ανυπομονησία για να δούμε τους κόουτς και σε αλλο πλέον  ρόλο. Το λίνκ του αγώνα είναι εδω:

https://youtu.be/wcwD381rITo

 


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr