ΦΟΒ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ 2015-2016

Για άλλη μια φορά ο ΦΟΒ φοράει τα γιορτινά του... καθώς πανηγυρίζει την πρόκριση του Τμήματος Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπως και την άτυπη κατάκτηση του πρωταθλήματος Β.Α. Αιγαίου για  το 2016. Λίγες μέρες μετά την 1η θέση του Εφηβικού πάλι για το ίδιο θεσμό σειρά είχαν οι μικρότεροι… όπου μέσα στο προηγούμενο 2ημερο απέδειξαν γιατί είναι μια από τα καλύτερες φουρνιές αθλητών που πέρασαν από τα Χιώτικα παρκέ. Αναλυτικά οι παίχτες του Σ. Λεγάτου έφτασαν στην Σάμο και πιο συγκεκριμένα στο Πυθαγόρειο όπου διεξήχθη το τουρνουά προκριματικών και αγωνιστήκαν με τον Πρωταθλητή Λέσβου, Αίολο Μυτιλήνης. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι κα καθ’όλη την διάρκεια άλλα με  την πίεση μας σε όλο το γήπεδο καταφέραμε να κρατάμε το προβάδισμα στο σκορ όπου φτάσαμε στην 1η νίκη. Την Παρασκευή στις 12:00 ήταν η σειρά του Πρωταθλητή ΤΕ Σάμου, Πολυκράτη όπου η κούραση του ταξιδιού και του προηγούμενο αγώνα φάνηκε, δίχως να φτάσουν οι αθλητές μας σε υψηλό ρυθμό βρεθήκαμε -9 πίσω στο σκορ. Όμως με ψυχή και σώμα που έδωσε η ομάδα μας μέσα από «τρελές» φάσεις καταφέραμε και πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα με την ανατροπή να έρχεται στο τέλος του 3ου δεκ και να πανηγυρίζουμε την πρόκριση και το 1ο πρωτάθλημα ΒΑ Αιγαίου Παίδων στον Βροντάδο. Διακριθέντες στο τουρνουά ήταν ο 1ος σκόρερ της διοργάνωσης Ν. Κιρκινέζης , Ν, Τριπολίτης, Θ. Στείρος, Π. Αρμένης όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία αυτή.  Η ομάδα μας αναχωρεί στις 4 Μαΐου για Αθήνα για την συμμετοχή στο Πανελλήνιο ανάμεσα σε ομάδες μεγαθήρια του Ελληνικού μπάσκετ. Άλλο ένα τουρνουά γεμάτο εμπειρίες, νέες γνωριμίες, μπασκετικό παρόν και μέλλον είχε φτάσει στο τέλος και ο ΦΟΒ πολύ περήφανος για το κατόρθωμα αυτό θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί σημαντικούς ανθρώπους και παράγοντες που βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου μας. Το τμήμα μπάσκετ του ΦΟΒ συγχαίρει τους αθλητές μας, τον coach Σ. Λεγάτο με το μπασκετικό ήθος που δίδαξε την χρονιά αυτή, την ψυχή όλου του ΦΟΒ τον Γ. Μπατή για τις άπειρες «εργατοώρες» θυσιάζοντας προσωπική ζωή για το καλό της ομάδας μας, τον Επιβλέποντα Προπονητή Κ. Αμέντα, την Μαρία Κατσάλα ως μέλος του ΔΣ που ακολούθησαν την αποστολή και όλους τους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους.

Τέλος ο ΦΟΒ ευχαριστεί την Hellenic Seaways για την έκπτωση των εισιτηρίων μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου "MICHALAKIS TRAVEL", το ξενοδοχείο Samos Bay για την όμορφη διαμονή μας, τον Πολυκράτη Πυθαγορείου Σάμου για την άριστη φιλοξενία όλες μας τις μέρες στο νησί, όπως και τον Αλ. Τσαρδάκα, πρόεδρο της ΤΕ Χίου ο οποίος στηρίζει όλους τους πρωταθλητές του νησιού για την ομαλότερη διεξαγωγή των τουρνουά πρόκρισης.

Ο ΦΟΒροντάδου Χίου στα 92 χρόνια έχει πετύχει πολλά, και ακόμα περισσότερα στο μέλλον με πολλά παιδιά στα τμήματα υποδομής μας.Ο ΦΟΒ μεγαλώνει, ωριμάζει και τελειοποιείται…

Αίολος Μυτιλήνης – ΦΟΒ Χίου: 51 – 61
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 18-16, 03-17, 16-11.

Αίολος Μυτιλήνης (Γιαννίκος): Καραγιάννης 7, Πέρος 3, Τεντολούρης 8, Μισαηλίδης 2, Γιαννίκος, Λημναίος, Στρίγκος 13, Φωτσινός, Πλακωτάρης 7, Συνοδινός 11.

ΦΟΒ Χίου (Λεγάτος): Κιρκινέζης 31 (2), Μαρύτης, Τριπολίτης 22 (1), Αχλαδίτης, Φραγκομίχαλος 5, Αρμένης, Στείρος 2, Κοκκινάκης 1, Μανωλάκης

ΦΟΒ Χίου – AO Πολυκράτης: 69 – 65
Τα δεκάλεπτα: 16-13, 07-15, 19-18, 27-19.

ΦΟΒ Χίου (Λεγάτος): Κιρκινέζης 29, Καρύτης, Τριπολίτης 14, Αχλαδίτης, Φραγκομίχαλος, Αρμένης 10 (2), Στείρος 16 (1), Λεώδης, Μανωλάκης.

ΑΟ Πολυκράτης (Φαλιέρρας): Ελευθεριάδης 15 (1), Αλεξανδρόπουλος 2, Βακράς 3 (1), Τσιτσινάκης Δ. 9 (1), Αλεξανδρόπουλος Ν. 18 92), Καραλέξης 10, Κάσδαγλης 8 (1).

*Φωτογραφίες  του fovbc.gr απο το Τουρνουά στην σελίδα μας στο Facebook

**Πλούσιο φωτογραφικό υλικό  μπορείτε να δείτε στο SamosSports όπως και στην ΤΕ Σάμου [1] [2]



Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr