(ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΦΟΒ - ΑΡΜΟΛΙΑ 53-54

Την ήττα γνώρισε χθες το βράδυ το γυναικείο μας τμήμα από τον 4ο στην σειρά κατάταξης του Γυναίκειού Πρωταθλήματος, αξιόμαχο Ολυμπιακό Αρμολίων με σκορ 53-54. Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά μέσα από γρήγορο παιχνίδι και zone press έφτασε την διαφορά στο +13. Στην επανάληψη όμως ένα μέτριο 3ο δεκ. και ένα ακόμα καταστροφικό 4ο δεκ. κυρίως από την γραμμή των 6.75μ  έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να φτάσει το σκορ. Κάποιες λάθος διαιτητικές αποφάσεις και με αρκετή δόση τύχης και αστοχίας μας, η ομάδα των Αρμολίων έκλεψε την νίκη λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Η ήττα αυτή δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπου η ομάδα μας περήφανη τερματίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην 2η θέση του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Ο ΦΟΒ συγχαίρει το προπονητικό και διοικητικό team της ομάδας μας για την αξιόλογη παρουσία και φέτος με νέα ταλαντούχα κορίτσια,  κοντράροντας στα ίσια την πρωταθλήτρια ομάδα του Αιγέα και σημειώνοντας νίκες ουσιώδεις υπο τον υπόλοιπων ομάδων, όπως επίσης αντιμετωπίζοντας και αρκετές δυσκολίες (απαράδεκτες προπονητικές ώρες, διπλές έδρες αντιπάλων, κτλ) έφτασε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και την 2η θέση στο Final Four του Κυπέλλου. Το γυναικείο τμήμα του ΦΟΒ χρόνο με χρόνο γίνεται ακόμα καλύτερο και το μόνο σίγουρο με τις κατάλληλες διορθώσεις…,  τις προσθήκες έκπληξη και με περισσότερο ακόμα χρόνο συμμέτοχής στα κορίτσια των υποδομών μας, σίγουρα το μέλλον θεωρείται ιδανικό για την ομάδα μας.

Δεκάλεπτα:16-07, 17-14, 13-14, 07-19

 

ΦΟΒ (Αμέντας) Οικονόμου 4, Μαρκάκη, Μαργαρίτη 20(4),Κατσάλα, Πύρρου 16, Δάνδουλα, Μπατή 11, Καραμανή Α, Κατσανεβάκη, Λιβανού 2, Μαθιούδη , Καραμανή Στ.

 

Αρμόλια (Ανδρουλάκης) Ξύδα Δ.22(1), Μιχαλιού, Τζούμα 2, Παπανελοπούλου 1, Τσουρή, Ατσάβε 9(1), Δάφνου 8, Ξύδα Σ, Κασάμπα 6, Μπάκουλη 6


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr