ΚΑΤΣΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

29261280_10154971165011157_5359423061403631616_o.jpg

Δύσκολη μέρα σήμερα για τον Φιλοπρόοδο  αφού ένας από τους βασικούς  πυλώνες της ολικής αναμόρφωσης του σωματείου μας η Μαρία η ΚΑΤΣΑΛΑ για επαγγελματικούς λογούς πλέον θα βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η Μαρία γεννήθηκε στο Βροντάδο  από μια οικογένεια με αρχές  ήθος και πάνω από όλα αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Αυτό συνέβαλε από μικρή η Μαρία να είναι πάντα κοντά σε παιδία και σε σωματεία. Έτσι λοιπόν από μαθήτρια των πρώτων τάξεων του δημοτικού η μητέρα της  την έφερε στο άθλημα που έμελλε να στιγματίσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της. Πρώτος της προπονητής ποιος άλλος ο νυν προπονητής του Ανδρικού και εφηβικού μας τμήματος ΑΜΕΝΤΑΣ Κων/νος. Δύσκολα χρόνια με προπονήσεις στο κρύο στο ΦΑΦΑΛΙΕΙΟΝ ΣΤΑΔΙΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ στο γήπεδο στολίδι της περιοχής μας.

Σε ηλικία 18 ετών το φεύγει από το νησί μας  για να σπουδάσει  στην Αθήνα  παίζοντας για 4 χρόνια στην γυναικεία ομάδα του Αμαρούσιου και βοηθώντας στις προπονήσεις των ακαδημιών. Το 2012  επιστρέφει στο νησί  ολοκληρώνοντας τις σπουδές  της.

Τότε ο ΦΟΒ ξεκινώντας για ήδη έναν χρόνο τις ακαδημίες του την  εντάσσει στο δυναμικό του ως προπονήτρια. Η Μαρία πλέον αγαπητή στον Βροντάδο κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να φέρει στην ακαδημία δεκάδες  παιδιά και να τους διδάξει το αθλητικό ήθος την άμιλλα, δίνοντάς τους κίνητρα και ευκαιρίες δημιουργικής απασχόλησης και μπολιάζοντάς τα με τα οφέλη του αθλητισμού τη δράση και την κοινωνικοποίηση. Μεγάλος της έρωτας εκτός από την «σπυριάρα» ο Βροντάδος . Όπου βρίσκονταν πάντα φώναζε ΜΟΝΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΦΟΒ. Κατάφερε ως προπονήτρια να φέρει το πρώτο πρωτάθλημα Παγκορασίδων για το σωματείο μας για την σεζόν 2016 -2017, ενω ολα αυτα τα χρονια διατελεσσε αθλητρια και αρχηγος του γυναικειου μας τμηματος.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκε σε διαφορές τοπικές επιχειρήσεις του νησιού αλλά ταυτόχρονα έψαχνε για κάτι καλύτερο κάνοντας μεταπτυχιακά, και στελνοντας συνεχεια αιτησεις για εργασια σε εταιρειες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι κόποι της Μαρίας  κυρίως, του στηρίγματος της  κυρίας Ευαγγελίας αλλά και του αδελφού της Στρατή  όλα αυτά τα χρόνια  έπιασαν τόπο αφού η Μαρία θα εργάζεται πλέον ως αξιωματικός περιβάλλοντος σε ναυτιλιακή εταιρεία Κρουαζιερόπλοιων. Σήμερα φεύγει  για να ακολουθήσει το όνειρο της στις Η.Π.Α αλλά θα βρίσκεται καθημερινά στο μυαλό όλων μας  μικρών και μεγάλων .

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ, Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!   ΑΑΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΦΟΒ.  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr