(ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) ΦΟΒ - ΒΑΟΛ 77-46

Ευρεία Νίκη κατάφερε σήμερα το απόγευμα στο Βόυρειο το τμήμα κορασίδων μας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΒΑΟΛ. Τα κορίτσια ξεκίνησαν τον αγώνα κάπως μουδιασμένα με πολλά λάθη κυρίως στην επίθεση με χαμένα lay up. Καλυτερη εικόνα στο δευτερο δεκαλεπτο με την ομαδα μας να πηγαινει στα αποδυτηρια με διαφορά 10 πόντων. Έκει η ομιλία της κοουτς ηταν σημαντική  αφού τα κορίτσια μπήκαν δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο και παίζοντας γρήγορο μπάσκετ  με πάρα πολύ ωραίες συνεργασίες ανέβαζαν σταδιακά τη διαφορά του αγωνα. Έτσι  η  κόουτς Μαργαρίτη είχε την ευτυχία να χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ολα τα κορίτσια που είχε στον πάγκο.
Πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αιγέα όπου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το φετινό πρωταθλητή και με την επιστροφή της Φαφαλιου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοι.  Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και καλή συνέχεια στο ΒΑΟΛ.
Δεκαλεπτά 19-15, 16-19, 19-11, 23-10

ΦΟ Βροντάδου (Μαργαρίτη) Οικονόμου 8, Σπάρταλη 11(1), Μαργαρίτη, Μαθιούδη 6(1), Γάνου 2, Πολίτη 2, Μπατή 19(1), Φραγκομίχαλου 1, Σκιαθίτη 4, Μπακλή 24, Καραμανή 2.
ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη 9, Στουπάκη, Σουλίκα 18, Μεργέ, Νεαμονίτη, Χαβιάρα, Χαρίτου - Φραγκάκη 9, Χριστοβασίλη, Αναστασάκη, Μαθιούδη 4, Κουφού 6.

Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr