Λίγες ώρες έμειναν....




Μια ημέρα έμεινε από την έναρξη του 4ου TRAVLOS SFL 3 on 3 basketball League του απολυτου μπασκετικόυ event του καλοκαιριού που διεξάγεται στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΕΚΕΒ στον Όρμο Λω και οι εγγραφές συνεχίζονται και θα συνεχιστούν ακόμα και την ημέρα του τουρνουά. Μπορείτε να δηλώσετε συμμεοχή:

- Στα τηλέφωνα:
ΦΩΤΗΣ: 6946062692

ΓΙΑΝΝΗΣ 6977623030

ΜΑΡΙΑ 6976112538

ΑΝΤΩΝΗΣ: 6942631851

- Register( Εγγραφή), πατώντας ΕΔΩ

Η 1η ημέρα περιλαμβάνει αγώνες της κατηγορίας  παίδων και οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 18:00. Θα πρέπει οι αγωνιζόμενοι να βρίσκονται 30 λεπτά πιο νωρίς στα 4 γήπεδα που υπάρχουν στην ΠΕΚΕΒ.  Στους νικητές ανά κατηγορία εκτός από τα δώρα θα δοθεί και πακέτο καρτοκινητής Vodafone CU γιαυτο και πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Στους ανήλικους νικητές κατηγορίων μπορούν, μόνο με την ταυτότητα των γονιών ή των κηδεμόνων τους

Πριν την έναρξη των αγώνων κάθε ομάδα θα μας δηλώσει ένα άτομο που θα λάβει μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδιά (tricksout-khockout) που θα γίνονται ανά κατηγορία.

Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και δωροθέτες του τουρνουά οι οποίοι μας διευκολύνουν τα τελευταία 4 χρόνια στην πραγματοποίηση του και κυρίως  τον χρυσό χορηγό μας τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών TRAVLOS SFL

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑ.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr