(Νεανίδων) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 51-53

Μεγάλη νίκη έκανε χθες το τμήμα των Νεανιδων μας απέναντι στην ομάδα του ΒΑΟΛ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Μαργαρίτη αφού στο πρώτο δεκάλεπτο τα κορίτσια παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ με φοβερές δημιουργίες και συνεργασίες προηγήθηκαν γρήγορα με διαφορά 10 πόντων, στην συνέχεια επιπόλαια λάθη δικά μας στην πίεση των αντιπάλων έφεραν εκνευρισμό με τον ΒΑΟΛ να πλησιάζει στο σκορ  και το παιχνίδι μέχρι το τέλος να πηγαίνει με εμάς να προηγουμαστε με διάφορες 2 με 6 πόντων. Στο 4ο δεκάλεπτο ο αντίπαλος έκανε την αντεπίθεση του και βρέθηκε να προηγειται με 2 πόντους ενάμιση λεπτό πριν την λήξη και εκεί με καθαρό μυαλό καταφέραμε και επικράτησαν του αντιπάλου. Συγχαρητήρια στα κορίτσια των δύο ομάδων στο πολύ ωραίο αγώνα που μας παρουσίασαν.

Δεκάλεπτα: 09-18, 23-27, 38-43, 51-53.
ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη 2, Α. Νεαμονίτη, Στουπάκη, Σουλίκα 13, Α. Βούλγαρη 7, Χριστοβασίλη, Φόρου 22, Χαρίτου - Φραγκάκη 2, Αναστασάκη, Β. Βούλγαρη, Κουφού 2.
ΦΟ Βροντάδου (Μαργαρίτη) Α.Οικονόμου 13(1), Σπάρταλη 2, Θ. Οικονόμου, Μαθιούδη 5, Μαργαρίτη, Πολίτη, Μπατή 16(1), Μπακλή 17, Σκιαθίτη, Φραγκομίχαλου, Καραμανή


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr