(ΠΑΙΔΩΝ) ΑΙΓΕΑΣ - ΦΟΒ 63-62

 

Απρόσμενη ήττα γνώρισε χθες στο Κλειστό γυμναστήριο Χίου το παιδικό μας τμήμα από το αντίστοιχο του Αιγεα. Τα παιδιά δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και με λάθη σε άμυνα και αστοχία στην επίθεση βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο 9-7 υπέρ του Αιγέα ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο αφυπνίστηκαν και φτάσαμε στο ημίχρονο να ηττουμαστε με ένα πόντο. Ιδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Αιγεα να μπαίνει πιο δυνατά και να φτάνει τη διαφορά μέχρι 8 πόντους στα τελευταία λεπτά. Στα τελευταια 3 λεπτα οι αθλητες μας έκαναν την αντεπίθεσή τους και περασαν με ένα πόντο μπροστά στο τελευταία 20 δευτερολεπτά, πλην όμως στην τελευταία κρίσιμη επίθεση του Αιγεας έβαλε καλάθι και να περάσει πάλι μπροστά. Εμείς  χάσαμε την  τελευταία κρίσιμη επίθεση  κάναμε φάουλ για να οδηγήσουμε τον αντίπαλο στις βολές τις οποίες και έχασαν και έτσι φτάσαμε στο τελικό σκορ 63-62. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Δεκαλεπτά:  9-7, 18-19, 16-13, 20-23.
ΑΙΓΕΑΣ (Κωσταλος): Παρισίδης 17 (4), Σεραφείμ 9, Αγκο 9 (1), Πουλος 19(1), Φωτεινός 2, Ζαννίκος, Ντεντάι, Ταναινης, Πέππας 8.

Φ.Ο.Β (ΛΕΓΑΤΟΣ): Παιδούσης Α, Στειρος Στ Στ 10, Παιδουσης Π 38 (3), Βαβάκας, Λεώδης 2, Χανδράς, Κατολέων 1, Στείρος Στ Πολ 1, Καράπουρνος, Κάστανος 5, Μπουλας 3.

 


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr