15/10 (ΑΝΔΡΩΝ) ΑΙΓΕΑΣ - ΦΟΒ 72-77

Δύσκολη νίκη για το ανδρικό τμήμα του ΦΟΒ καθώς παρά την πρόκριση και νίκη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επι του Αιγέα με σκορ 72-77 η ομάδα μας δεν έπαιξε το μπάσκετ που περιμέναμε. Αρχικά η ομάδα του Κ. Αμέντα ξεκίνησε νοθρά σε άμυνα και επίθεση  μένοντας πίσω στο σκορ. Μετά το σκληρό χτύπημα στον Σ. Λεγάτο όπου τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του χέρι η ομάδα μας έχασε τελείως τον ρυθμό και έμεινε πίσω στο σκορ ακόμα και -16. Οι παίχτες επηρεάστηκαν απο την απουσία του μεγάλου αρχηγού και σε συνδυασμό με τον χθεσινό τρυαματισμό στα Guard Ντ. Στεφάνου δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του αγωνα και κυρίως στα χαμένα ριμπάουντς. Στο τελευταίο 5λεπτο όμως  η καλή αμυνα και τα ευστοχα 3ποντα μας έδωσαν ψυχολογία... νικητή όπου γυρίσαμε το παιχνίδι και τελικά πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα. Το σκορ τράβηξαν οι Γ. Πατελιδας 20, Ν. Κικρινέζης 15(2), Δ. Καρύδας 25(3). Στα αξιοσημείωτα η μέτρια διαιτησία του Α. Συμιακάκη Μ. Φλωράδη οι οποίοι έπετρεψαν το σκληρό παιχνίδι κυρίως τα "σκαμνάκια" των ψηλών του Αιγέα. Τέλος πρεπει να προσεχθεί απο τους διαιτητές η αντιαθλητική συμπεριφορά ορισμένων αθλητών προς μικρούς αθλητές οι οποίοι ευτυχώς έχουν μάθει μονο να ακούν. Πρώτο δυνατό επίσημο τέστ για τον ΦΟΒ οπου σίγουρα θα βγούν πολλά συμπεράσματα για την ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια. Περαστικά στους τραυματίες μας !

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής): Φουντουλάκος 7(1), Μπύτσι, Τσιλίμης 7, Φωτεινός 1, Κώσταλος 14, Βαγιάνος 9 (2), Αχαμνός ,2 Μαρδάς, Γεωργαντάς 24, Ψύλλος 3 (1), Τσατσαρώνης, Βαλανιδάς 5(1)

ΦΟΒ (Αμέντας): Κιρκινέζης 15(2), Φραγκομίχαλος, Κοϊναρης, Λεγάτος 3, Πατελίδας 20, Μπουλούκης, Γιαννακός 2, Καρύδας 25(3), Παππάς, Αργυρούδης 8, Καραβοκυράκης 4


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr