3η Ημέρα 4oυ Travlos sfl 3on3 Basketball League

Χθες Κυριακη παραμονή της παναγιας το 4ο Travlos sfl  3on3 Basketball League  έλαβε τέλος με τους αγώνες του εφηβικού του γυναικείου και του μικτού.
Στην κατηγορία του εφηβικού έλαβαν μερος 13 ομάδες με νικήτρια ομάδα στο τέλος τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ (ΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ- ΧΙΩΤΕΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ- ΓΚΑΛΙΜΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ) -  οι οποιοι στον μεγάλο τελικό νίκησαν τους ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ (ΣΤΕΙΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ- ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ - ΠΑΤΕΤΣΟ ΓΙΩΡΓΟ -ΚΙΡΚΙΝΕΖΗ ΝΙΚΟ). Στο trick shoot νικητής ο ΛΕΩΔΗΣ ΝΙΚΟΣ απο τους YOUNG STARS .
Στην κατηγορία του γυναικείου που διεξήχθη με 3 ομάδες νικήτρια ομάδα η ομάδα ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΆΚΙΑ αποτελούμενη από (ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΚΩΝ/ΝΑ- ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ) - η οποία στον τελικό νίκησε την ομάδα BLUE  DALTONS ( ΠΥΡΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-.ΣΥΡΡΗ ΔΑΝΑΗ-ΣΠΑΝΟΛΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ).
Το μικτο απο την πρώτη χρονιά που θεσπίστηκε στο 1ο τουρνουά του ορμου,  για πρώτη φορά διεξήχθη με 13 ομάδες όπου σε αγώνες νοκ άουτ καταλήξαμε στον μεγάλο τελικό μεταξύ των ομάδων ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ (ΣΟΥΛΙΚΑΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ -ΒΑΣΙΛΑΚΗ  ΜΑΡΙΑ) και COUSINS (ΚΙΡΚΙΝΕΖΗΣ ΝΙΚΟΣ- ΜΠΑΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ) με νικήτρια την ομάδα ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.
Η συνεργασία με την ομάδα του ΚΟΦΙΝΑ αποδεικνύεται θαυματουργή. Το  τουρνουα του ΟΡΜΟΥ αν και ήταν παραμονές της παναγιας  είναι το μεγαλυτερο μπασκετικο event του καλοκαιριού αφού ή τοποθεσία ή θαλασσα και ή δυσκολία του γηπέδου αποτελεί για τους μπασκετικους κίνητρο για να λάβουν μέρος. Υπάρχουν παιδιά και αθλητές εκτός νησιού που τα τελευταία 4 χρονια τους περιμένουμε να τους δούμε στο τουρνουά αφού λαμβάνουν μέρος από μικρές κατηγορίες.
Συνολικά 79 ομάδες έλαβαν μέρος με 280 αθλητές περίπου. Ή διοργάνωση τελειωσε χωρίς προβλήματα και του χρόνου αναμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο αφού κάθε χρόνο υπάρχει αυξανόμενη τάση.
Ξεκιναμε να ευχαριστησουμε αρχικά το Δ.Σ της ΠΕΚΕΒ για την παραχώρηση του χώρου, το νομικό πρόσωπο για την μεταφορα των δυο μπασκετων, τους διαιτητές που βοήθησαν ( ΚΟΝΤΙΛΗΣ-ΜΑΣΣΑΣ-ΜΥΛΩΝΑΣ- ΤΣΟΥΡΗ), τον Ανδρεα τον ΒΑΡΡΙΑ ο οποίος μεχρι και την παραμονή του τουρνουά με προσωπική εργασία καλωπιζε τα δύο απο τα τέσσερα γηπεδα, στο team του ΚΟΦΙΝΑ που τρεξαμε μαζί  (ΚΟΥΜΕΛΑΣ - ΜΟΥΤΑΦΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΛΙΜΑΝΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗΣ-ΔΡΙΤΣΑΣ), στην πολύ δυνατη ομάδα του ΦΟΒ (ΜΠΑΤΗΣ-ΑΜΕΝΤΑΣ-ΚΑΤΣΑΛΑ-ΛΙΒΑΝΟΥ-ΛΟΥΡΟΥ-ΒΑΡΡΙΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ -ΤΡΑΥΛΟΥ-ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ- ΘΛΙΒΙΤΗ-ΜΠΑΤΗ) που βοήθησαν σαν διαιτητές και γραμματείες καθώς και πολλους αθλητές απο τα τμήματα μας.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους απόλυτους πρωταγωνιστές δηλαδή τους αθλητές που έλαβαν μέρος και βεβαίως στους χορηγόυς  μας,   χωρίς των οποιων την  βοήθεια δύσκολα θα είχαμε τέτοια επιτυχία στο τουρνουά και κυρίως το φροντιστήριο ξένων γλωσσών TRAVLOS SFL για την μεγάλη του συνεισφορά.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και πάμε δυνατά για το επόμενο. ......

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 



Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr