(ΕΦΗΒΩΝ) ΦΟΒ - ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΣΑΜΟΥ 58-51

Μεγάλη νίκη ( ίσως και πρόκριση...) πέτυχαν οι πολυπρωταθλητές έφηβοι του ΦΟΒ λιγο πριν, στο κατάμεστο Κλειστό Στάδιο επι του πρωταθλητή ΤΕ Σάμου, Πολυκράτη Πυθαγορέιου με σκορ 58 -51. Ο ΦΟΒ με την νίκη αυτή διεκδικεί το πρωτάθλημα ΒορειοΑνατολικού Αγαίου  (για 2η συνεχόμενη φορά) και μια θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα... Όλα αυτα εξαρτώνται απο την απόφαση που θα λάβει η κεντρική επιτροπή της ΕΟΚ για την ένσταση που έκανε ο Πολυρκάτης απέναντι στον Αίολο Λέσβου για την μη συμμετοχή Εφήβων (γενν. 2000+)  στο μεταξύ τους αγώνα την περασμένη Τετάρτη (Νικητής ο Αίολος με σκορ 46-48) . Στα παιχνιδιού ο ΦΟΒ έκανε πολύ καλό ξεκίνημα βρίσκοντας εύκολους πόντους κοντά στο καλάθι. Στην επανάληψη ο Πολυκράτης με με απίστευτη ευστοχία απο τα 6,75μ μείωσε την διαφορά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο με την αφύπνιση  των παιχτών απο τον coach K. Αμέντα ο ΦΟΒ σε διάταξη full press κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με πολλά κλεψίματα και άμυνες βγαλμένες από σεμινάριο. Συγχαρητήρια σε όλο το προπονητικό και διοικητικό team και αναμένουμε την απόφαση της ΕΟΚ για το ποιο θα ταξιδέψει την Αθήνα 8-12 Απριλίου και θα εκπροσωπήσει τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου. Μπράβο σε ολους!

Δεκάλεπτα: 11-11, 19-18, 10-11, 18-11

ΦΟΒ Χίου (Κ. Αμέντας): Κιρκινέζης 20(3), Καρύτης Φ 2, Τριπολίτης 7, Φραγκομίχαλος 6 (1), Μαμαλής 14, Τσεσμελόγλου, Καρύτης Κ, Κοκκινάκης, Λεώδης, Ζαρκάδης, Στείρος 9, Αχλαδίτης

Πολυκράτησς Σάμου (Καρράς): Φαρμακιώτης, Ελευθεριάδης 6, Τσιστνάκης 5, Αλεξανδρόπουλος 16(2), Γρύλλης, Καραλέξης 4,  Κασδαλής 15(4)


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr