ΦΟΒ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΧΙΟΥ 2015-2016

Το 3η συνεχόμενο Πρωτάθλημα Παίδων πανηγυρίζει όλος ο ΦΟΒ, καθώς πριν λίγο η περήφανη παιδική ομάδα του Σ. Λεγάτου κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο μέσα στο Κλειστό απέναντι στον σκληροτράχηλο ΒΑΟΛ με σκορ 73-69. Η φουρνιά αυτή κατάφερε να φέρει 5 συνεχόμενες κούπες στην μπασκετική οικογένεια του ΦΟΒ γεμίζοντας μας περηφάνια, αισιοδοξία και πολυ χαρά. Έτσι ο Βροντάδος πανηγυρίζει μεσα σε 1 εβδομαδα 2 τρόπαια που θα κοσμούν τα γραφεία του ΦΟΒ και θα έχουμε να θυμόμαστε αυτές τις απίθανες στιγμές... μπασκετικής τρέλας! Στα του παιχνιδιού η ομάδα μας είχε το  κεφάλι στο σκορ απο το 1ο λεπτό αλλά κάνοντας μέτρια εμφάνιση και σαφώς επηρεασμένη απο τις 3 βασικές απουσίες λογο τραυματισμού (Φ. Καρύτης, Σ. Φραγκόμιχαλος, Σ. Χαβιάρας) να καταφέρει να φθάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον ΒΑΟΛ για το πολυ καλό παιχνίδι!

Ας μας επιτρέψετε το τρόπαιο αυτό, να το βαφτίσουμε....Και να του δώσουμε το όνομα "Ν. Κιρκινέζης"........ ο οποίος με τους 53π. (1) σήκωσε το βάρος της φανέλας όλο πάνω του και μέσα απο υπερπροσπάθεια και φάσεις βγαλμένες απο άλλο πλάνητη... έφερε τον τίτλο στο σπίτι, υπερασπίζοντας τον με το καλύτερο τρόπο. Ο Νίκος ένα παιδί γέννημα θρέμα ΦΟΒ όπως όλη η οικογένεια του, δείχνει τον δρόμο σε μικρότερους και μεγαλύτερους αθλητές ότι μέσα απο την σκληρή δουλειά, την αγάπη για την ομάδα και το ήθος που τον διακρίνει μπορει να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο. Ο ΦΟΒ συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές του, τον coach Σ. Λεγάτο, τον Γεν. Αρχηγό Ι. Μπατή και ολο το Διοικητικό και Προπονητικό team και επειδή τα λόγια ειναι περιττά....ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΤΟ "ΤΑΒΑΝΙ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ....

Ο ΦΟΒ θα εκπροσωπήσει την Χίο στα μπαράζ την άλλη εβδομάδα για τη πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την διεκδίκσηση του τίτλου του πρωταθλητή Β.Α. Αιγάιου.

Δεκάλεπτα: 18-15, 39-25, 54-48, 73-69

ΦΟΒ (Σ.Λεγάτος-Γ. Μπατής) Κιρκινέζης 53(1), Λεώδης 3, Τριπολίτης 3, Γαννιάρης, Ματσάγκος, Αχλαδίτης, Κοκκινάκης 4, Αρμένης 6, Ζαρκάδης, Στείρος, Κατωλέων, Μανωλάκης 4

ΒΑΟΛ (Καλαμάρης) Αναστασάκης,Μαμουνής 3(1), Ιατρουδέλλης 19(4), Αγγελής 20(1), Παπαλεωνίδας, Πούλος, Γεωργούλης 2, Παπαδόπουλος 5, Ταούζης Γ, Χριστοβασίλης 20(2), Καρδαμύλας, Ταούζης Α.

*Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

**Το Βίντεο μπορεί να προβληθεί μόνο απο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και όχι απο κινητές συσκευές λόγο πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού.




Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr