(ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΒΑΟΛ-ΦΟΒ 38-41

Δυνατό crash test για το τμήμα Γυναικών του ΦΟΒ αφού επικράτησε με μέτρια εμφάνιση του αξιόμαχου ΒΑΟΛ με σκορ 38-41. Πολύ καλό ξεκίνημα για τις αθλήτριες του Κ. Αμέντα με σωστές επιλογές στην επίθεση και καλές άμυνες έφτασαν το σκορ στο +10. Στο 2ο και 3ο δεκ. ήρθε ένα επιθετικό black out δίχως να μπορέσουμε  να βρούμε εύκολες λύσεις. Στην συνέχεια ο ΒΑΟΛ αυτό το εκμεταλλεύτηκε και μείωσε το σκορ όπου όμως ήδη είχαμε χτίσει μέσα από την στιβαρή άμυνα μας την διαφορά για να πάρουμε το παιχνίδι. Φυσικά η νίκη παραμένει νίκη και έρχεται σε κομβικό σημείο όπου ο ΦΟΒ ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις δείχνει τα ψυχικά αποθέματα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα. Να ευχηθούμε περαστικά στην αθλήτρια μας. Χ. Κατσανεβάκη που έκανε ράμματα  στο στόμα. Οι γυναίκες του ΦΟΒ δεν επαναπαύονται και κάνοντας προπονήσεις στις τραγικές ώρες στο Βούρειο, βρίσκει λύσεις στο παγωμένο ανοιχτό Φαφαλίειο Στάδιο και στην Προπονητική αίθουσα, όπου δίνουν και την ψυχή τους καθημερινά για την προσωπική και ομαδική βελτίωση που σίγουρα έχει έρθει. Προχωράμε ακόμα πιο δυνατά κάνοντας περήφανους τον κόσμο μας που γέμισε την κερκίδα και μας στήριξε σ αυτή την προσπάθεια.

Δεκάλεπτα: 10-20, 22-26, 26-33, 38-41.
ΒΑΟΛ (Γ.Σαμιώτης) Σαλιάρη, Μονογιούδη 6, Αναστασάκη, Βουδούρη 3(1), Βούλγαρη 5(1), Γρηγοριάδου 9(1), Φόρου 6, Χαρίτου - Φραγκάκη, Καραμανή, Συρρή 9(1), Νεαμονίτη.

ΦΟΒ (Κ. Αμέντας) :Καραμανή Α, Μαρκάκη 3, Μαργαρίτη 12(1), Κατσάλα 6, Πύρρου 12, Κωνσταντίνοβα, Μπατή 4, Θλιβίτη, Κατσανεβάκη, Οικονόμου, Λιβανού 4, Καραμανή Σ.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr