(ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 42 -56

Μεγάλη νίκη σημίωσε προχθές το απόγευμα το Γυναικείο τμήμα του ΦΟΒ επικρατώντας του ισχυρού ΒΑΟΛ με σκορ 42-56 στο κατάμεστο Βούρειο. Τα κορίτσια μας όλη την χρονιά κοίταγαν στα ίσια τους "μεγάλους" αντιπάλους και ήρθε η στιγμή να γευτούν την 4η νίκη στο Πρωτάθλημα και να διεκδικούν την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες κ. Αμέντα  ο ΦΟΒ προηγήθηκε απο το 1ο λεπτο μεσα από την καλή του άμυνα όπου έπαιρνε ψυχολογία για την επίθεση και έφτασε το σκορ ακόμα και στο +20. Στο 3ο δεκ. τα έμπειρα κορίτσια του ΒΑΟΛ μείωσαν αλλα στο τέλος η θέληση και η δίψα για την νίκη έφερε το καθαρό μυαλό και το ροζ φύλλο για την ομάδα μας. Φυσικά ήταν απλά μια νίκη όμως, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και εμείς μπορέσαμε και δώσαμε χαρά στον υπέροχο κόσμο μας, που για μία ακόμη φορά στάθηκε στο πλευρό μας. Εμείς βέβαια δεν σταματάμε εδώ, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που έχουν όλα τα γυναικεία τμήματα του ΦΟΒ.

Δεκάλεπτα: 12-14, 18-26, 23-42, 42-56.


ΒΑΟΛ (Χατζηλάμπρου) Οικονόμου, Βούλγαρη, Καμαράδου, Βουδούρη 3, Παπαδοπούλου 10, Γρηγοριάδου 10(1), Γ. Τσαρούχα, Φόρου, Αθ. Καραμανή, Νεστορίδη 6, Μουτάφη 12(1), Κ. Τσαρούχα 1.

ΦΟΒ(Αμέντας) Τσίμηλα, Φαφαλιού, Ζαννάρα 16(1), Κατσάλα 7, Πύρρου 20, Κωνσταντίνοβα, Μπατή 10(2), Θλιβίτη 2, Κατσανεβάκη, Μαθιούδη, Λιβανού 1.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr