(ΝΕΑΝΙΔΩΝ) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 46-54

Την ήττα γνώρισαν οι Νεάνιδες του ΦΟΒ απο την αντίστοιχη ομάδα του ΒΑΟΛ με σκορ 46-54. Η ήττα αυτή στέφει πρωταθλήτρια, την ομάδα των Λιβαδίων και τα κορίτσια μας στην 3η θέση της Βαθμολογίας. Μέτρια εικόνα για τον ΦΟΒ  διχως να μπορούν να φτάσουν στο επιθυμητό τρόπο παιχνιδιού. Ο Κ. Αμέντας είδε τις αθλήτριες τους να χάνουν αρκετά αμυντικά ριμπαουντ και να μην βρίσκουν στόχο στην επίθεση. Στο τέλος όμως παρόλο τα αρκετά φάουλ που σφυρίχτηκαν εις βάρος μας, γεμίζοντας με 3 βασικές  μας αθλήτριες με 5 φαουλ και οι υπόλοιπες απο 4 φαουλ έδειξαν εικόνα μαχητή... μειώνοντας το σκορ... αλλα πλέον ήταν αργά. Μεγάλη εντύπωση μας προξένησε όταν ακούστηκε στην Γραμματεία από τον 1ο Διαιτητή κ. Αλεβίζο οτι είχε ενημερωθεί απο τον Γ. Λουκαράκη  οτι με νίκη ο ΒΑΟΛ θα κέρδιζε το πρωτάθλημα. Φυσικά δεν το αφήσαμε απαρατήρητο και ο Γενικός Αρχηγός Γ. Μπατής διαμαρτυρήθηκε έντονα όπως και ο Κ. Αμέντας ζήτησε απο τον ίδιο διαιτητή να τον αποβάλλει (όπως και το έκανε) λέγοντας του οτι δεν ήθελε να συμμετάσχει σ'αυτη την παρωδία. Ο ΦΟΒ έχει δημοσιεύσει σε τοπικά ΜΜΕ ανάλογη ανακοίνωση. Παρόλο ταυτα συγχαίρουμε τα κορίτσια του ΒΑΟΛ για την κατάκτηση του τίτλου και ελπίζουμε οι μικρές μας να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία....

 

Δεκάλεπτα: 06-14, 17-29, 31-45, 46-54.

Διαιτητές: Αλεβίζος - Συμιακάκης.

ΦΟΒ (Αμέντας) :Μαρή, Σπάρταλη, Φαφαλιού 6, Μαθιούδη Α. 6(1), Τσίμηλα 15, Μπατή 17(1), Φραγκομίχαλου, Μαθιούδη Μ., Κυπριάδη 2.

ΒΑΟΛ (Χατζηλάμπρου): Οικονόμου 3, Νεαμονίτη, Μουτάφη 25(2), Καραμανή Σ., Α. Βούλγαρη 13, Καμαράδου 7, Φόρου 6, Χαρίτου, Καραμανή Αθ., Σαλιάρη, Καραμανή Αγγ., Β. Βούλγαρη.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr