(ΠΑΓΚOΡΑΣΙΔΩΝ) ΦΟΒ - ΒΑΟΛ 49-66

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα είχε ο ΦΟΒ πριν λίγο στο Βούρειο καθώς οι παγκορασίδες μας αντιμετώπισαν τον ΒΑΟΛ όμως ηττήθηκαν με σκορ 49 - 66. Τα κορίτσια μας κάνοντας πολύ άσχημο ξεκίνημα σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε η αντίπαλη ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε και ανέβασε την διαφορά στο +18. Στη συνέχεια το επιθετικό κρεσέντο της Μ. Μπατή 31(2)π. με όμορφες συνεργασίες και των άλλων κορτσιών διόρθωσαν την εμφάνιση τους και μείωσαν το σκορ αλλά πλέον ήταν αργά. Με αυτή την νίκη ο ΒΑΟΛ κατακτά το πρωτάθλημα στην κατηγορία και του ευχόμαστε συγχαρητήρια. Οι μικρές της Μ. Κατσάλα τερμάτισαν στην 3η θέση αφήνοντας τις καλύτερες προσδοκίες για το μέλλον λόγο οτι η ίδια ομάδα παραμένει ηλιακά στην κατηγορία εκτός απο την μια και μονάδική γεν. 2002, Μαρκέλλα Μαθιούδη. Η φετινή αρχηγός συνεχίζει στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων που ήδη αγωνίζεται και σίγουρα τις αξίζουν συγχαρητήρια για την ανοδική της πορεία όλα αυτα τα χρόνια στην ομάδα μας. Τέλος το τμήμα μπάσκετ του ΦΟΒ συγχαίρει την προπονήτρια Μ. Κατσάλα, τον Γεν. Αρχηγό Ι. Μπατή, τον βοηθό του τμήματος Α. Βαρριά, την Έφορο Μ. Παντελίδου, όπως και τους γονεις που ηταν κοντά μας,  γι' αυτη την όμορφη σεζόν και το μόνο σίγουρο το μέλλον των κοριτσιών τους ανήκει....

Δεκάλεπτα: 6-24, 16- 15, 17- 14, 10-13

ΦΟΒ (Μ.Κατσάλα): Σκιαθίτη, Σπάρταλη, Φαφαλιού, Α. Μαθιούδη 4, Χούλη, Μπατή 31(1), Φραγκομίχαλου, Μ. Μαθιούδη 5, Κυπριάδη 9, Πολίτη.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Σαλιάρη 2, Νεαμονίτη, Μουτάφη 32, Καραμανή 2, Α. Βούλγαρη 15, Β. Βούλγαρη 5, Σουλίκα 4, Χαρίτου 4, Στουπάκη, Αναστασάκη 2.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr