(ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ) : ΒΑΟΛ – ΦΟΒ 85-42

Πρώτο παιχνίδι ουσιαστικά για το τμήμα παμπαίδων του σωματείου μας αφού στα πρώτα δυο παιχνίδια οι αντίστοιχες ομάδες του Κοφινά και Ομήρου δεν παρουσιάστηκαν στο γήπεδο.  Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες του αγώνα διότι τελικά μετά το 22 λεπτό  δεν έγινε αγώνας με την διαφορά να είναι στους 10 πόντους υπερ. του ΒΑΟΛ η απόφαση του Α΄ διαιτητή  ΚΟΝΤΙΛΗ να αποβάλει αρχικά με δυο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία ένα 13 !!!! χρόνο παιδί (αρχηγό και πρώτο σκόρερ με 19 πόντους) και εν συνέχεια τον βοηθό προπονητή  του ΦΟΒ ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονά για την συνεχή άμυνα man to man των παιδιών του ΒΑΟΛ σε όλο το γήπεδο  διαμόρφωσε την τελική έκβαση του αγώνα με την διαφορά να αυξάνεται και τα παιδιά φανερά εκνευρισμένα να μην επιθυμούν πλέον να αγωνιστούν. Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Χίου  όπως μας δήλωσε  στο πρώτο δεκάλεπτο αρχικά  δεν γνώρισε τον κανονισμό της τοπικής επιτροπής Χίου οπού στο άρθρο 10 της από 10-09-2016 συμπληρωματικής προκήρυξης για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα  αναφέρει ξεκάθαρα ότι « επιτρέπεται μόνο η άμυνα man to man στο μισό γήπεδο των αμυνομένων, καταστρατήγηση του κανονισμού επιφέρει τεχνική ποινή στον προπονητή της ομάδας και στην δεύτερη ποινή αποβολής του από τον πάγκο»   και εν συνέχεια όταν του τον εξήγησε ο γυμνασίαρχος ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Μιχάλης συνέχισε να την καταστρατηγεί με αποκορύφωμα το κλέψιμο κάτω από καλάθι μας  από αθλητή του   ΒΑΟΛ της μπάλας οπού και σκόραρε με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο 13 χρόνος αθλητής μας και να αποβληθεί.  Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων για  την προσπάθεια τους και να ευελπιστούμε στο μέλλον τέτοιοι έμπειροι διαιτητές να γνωρίζουν καλυτέρα τους κανονισμούς διότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές εντός του παρκέ είναι μόνο οι αθλητές που μοχθούν καθημερινώς στις προπονήσεις με τον αθλητισμό να αποτελεί διέξοδο στην δύσκολη καθημερινότητα τους.

Δεκάλεπτα: 23-18, 33-24, 63-35, 85-42

ΒΑΟΛ: (Βούλικας-Καλαμάρης) Αναστασάκης 6, Παπαδόπουλος 6, Ντούλης 10, Στείρος 8, Φερεντίνος 4, Μανδρόχαλος, Βούλικας 20(1), Αγγελής 2, Πούλος 27, Παπαζής, Σπάρταλης 2, Αντωνίου.

ΦΟΒ: (Λεγάτος-Μπατής) Μπουλάς 6, Μαραγκός, Παϊδούσης Α, Κατολέων, Λεώδης, Παϊδούσης Π 19(2), Φωτεινός 5, Κάστανος 2, Στείρος Σ.Π 2, Στείρος Σ.Σ 8, Μονέζης


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr