(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΦΟΒ Χίου 86-42

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε  η Β' Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων όπου η ομάδα μας ηττήθηκε απο τον Εργοτέλη με σκορ 86-42 και κατέλαβε έτσι η ομάδα της Κρήτης την 1η θέση όπου συνεχίζει στην επόμενη φάση.  Ο ΦΟΒ σαφώς ξεθεωμένος απο το δύκολο πρόγραμμα της εβδομάδας παρουσίασε μέτριο πρόσωπο απέναντι στο μεγάλο φαβόρι και ολοκλήρωσε έτσι τις υποχρεώσεις του στον Γ' όμιλο. Στα του παιχνιδιού φυσικά το μέτρο σύγκρισης ειναι τεράστιο ανάμεσα στις 2 ομάδες καθώς ο Εργοτέλης έχει στην σύνθεση του 4 αθλητές που αγωνίζονται με ανδρικό τμήμα στην Β' Εθνική (!) αλλα οι αθλητές του Κώστα Αμέντα κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου για την αξιόλογη προσπάθεια τους. Σαφώς διαβασμένη η αντίπαλη ομάδα έκλεισε τον κινητήριο μοχλό του ΦΟΒ Ν. Κιρκινέζη 10π. και χωρίς τον Σ. Φραγκομίχαλο (τραυματίας) δεν μπορέσαμε να οργανώσουμε την ομάδα. Στο παιχνίδι αυτό ξεχώρισε ο Γ. Μαμαμής 18 παίρνοντας πολλά ριμπάουντ και τελειώνοντας όλες τις φάσεις. Στην επανάληψη όμως η διαφορά του σκορ ανέβαινε και έτσι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι αθλητές μας όπου τελείωσαν το ματς με καλή εμφάνιση.  Η αποστολή του τμήματος Εφήβων του ΦΟΒ ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία παρ'όλο που δεν γεύτηκαν την χαρά της νίκης, τα παιδιά μας απέκτησαν όμως μεγάλες εμπειρίες όπως και πέρσι το Παιδικό μας απέναντι σε ομάδες μεγαθήρια του Ελληνικού μπάσκετ όπου σίγουρα θα τις κρατήσουν για την μετέπειτα μπασκετική τους καριέρα. Συγχαρητήρια σε όλο το προπονητικό και διοικητικό team που συνόδευσαν τα παιδιά και τους περιμένουμε σήμερα τα ξημερώματα στο λιμάνι της Χίου να τους υποδεχτούμε ως Πρωταθλητές Χίου, Δευτεραθλητές Β.Αιγαίου και Πρωταθλητές της καρδιάς μας.... Πολλά μπράβο παιδιά κρατήσατε και κρατάτε την σημαία του ΦΟΒ όσο πιο ψηλά γίνεται. Καλή Ανάσταση σε όλους!

Διαιτητές: Δελαγραμμάτικας, Τζίμης

Δεκάλεπτα: 21-10, 38-26, 58-36, 85-42

Εργοτέλης (Τζανής): Γαλανάκης 7, Ξενάκης 5 (1), Καραταράκης 1, Τερζάκης 20 (4), Βασιλείου 9, Χασάπης 21, Μανιάδης, Πετροσιάν 12, Κεφαλογιάννης 6, Αναστασάκης 4.

ΦΟΒροντάδου (Αμέντας): Κιρκινέζης 10, Καρύτης, Λεωδής, Γανιάρης, Κοκκινάκης 2, Αχλαδίτης 4, Παιδούσης 3 (1), Μάμαλης 18, Λυμπέρης 5.


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr