(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ) ΦΟΒ - Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ 49-75

Σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του εφηβικού μας έδωσε τον πρώτο του αγωνα αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ. ΙΤΕΑΣ με σκορ 49-75 Τα αγόρια του coach Κ.Αμεντα δεν κατάφεραν να φέρουν νίκη αλλά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό..Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 14-19 γρήγορο παιχνίδι με επιθέσεις και επιστροφες..Στο ημίχρονο τα παιδιά μας πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 25-37.Αξιζει να σημειωθεί ότι δύο παίδες και δύο εφηβοι από την αντίπαλη ομάδα είναι και στην εθνική ομάδα.Η κούραση φάνηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εκπληκτική η εμφάνιση του Νίκου Κιρκινεζη ο οποίος ήταν στην κυριολεξία παντού και βάζοντας 26 ποντους καθως και του Γιάννης Μάμαλη ο οποίος πήρε πολλά ριμπάουντ και σκόραρε με 18 Πόντους. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά μας συνεχίζουμε δυνατά!!!


ΓΣ. ΙΤΕΑΣ: Κουτρογιαννος8(1) Παγώνης 9(1) Kοντογιαννης 20  Σανουδος 9 Κρικελας 7 Βουτσινος Δημητρίου Παπαδροσος Σκούρας 22(1) Μωρλιτης Xατζηκωνσταντινου.
Φ.Ο.Β. Χίου (K. ΑΜΕΝΤΑΣ): Κιρκινεζης 26, Καρύτης, Λεωδης 3, Γανιαρης 2, Κοκκινακης, Αχλάδιτης. Φραγκομιχαλος , Μάμαλης 18, Παιδουσης Λυμπερης.

 

 


Κατασκευή ιστοσελίδων 2015 : Chiosstartup.com |-| Copyright Fovbc.gr